محل تبلیغات شما

صبح صادق - شماره 885|یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - شماره ۸۸۵
 محمدرضا بلوردی / رومه نگار
در هفته‌های اخیر، خبر سفر سه هیئت عراقی به سرزمین‌های اشغالی در سال گذشته میلادی که وزارت خارجه این رژیم در حساب توئیتری خود منتشر کرد،‌ موجب ایجاد جنجال بزرگی در محافل ی عراق شد. عراقی‌ها از این خبر شوکه شده و به دنبال بازخواست نمایندگانی هستند که اسم‌شان در این فهرست آمده است و از دولت عراق و وزارت خارجه کشورشان نیز خواسته‌اند در این باره به طور مفصل و دقیق تحقیق کند. ایدی کوهین، کارشناس امنیتی رژیم صهیونیستی که در رومه‌های این رژیم تحلیل‌های امنیتی می‌کند، در حساب توئیتر خود نام تعدادی از این نمایندگان را فاش کرد. وی نوشت: احمد الجبوری، احمد الجربا، عبدالرحیم الشمری، عبدالرحمن اللویزی، نماینده سابق استان نینوا در پارلمان، خالد المفرجی، نماینده استان کرکوک در پارلمان، عالیه نصیف، نماینده استان بغداد در پارلمان این کشور، نمایندگانی هستند که به اسرائیل سفر کرده‌اند.»
 در همین راستا، کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق اعلام کرد برای آگاهی از صحت ادعاهای منابع صهیونیستی مبنی بر سفر هیئت‌های عراقی به تل‌آویو که شماری از نمایندگان پارلمان این کشور هم در آن حضور داشته‌اند، تحقیقاتی را آغاز خواهد کرد. همچنان‌که یک مقام بلندپایه عراقی در واکنش به اطلاعات و گزارش‌های رسانه‌های صهیونیستی درباره سفر مقامات عراقی به سرزمین‌های اشغالی تأکید کرد، این اطلاعات فریبکارانه است و هیچ هیئتی از جانب حکومت عراق به سرزمین‌های اشغالی سفر نکرده است.
فارغ از صحت و سقم ادعای مطرح شده درباره این خبر، توجه به چند نکته در این زمینه مبین این است که نباید این دست ملاقات‌ها را نشان‌دهنده رویکردی برای عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و عراق دانست؛
ـ درباره نام‌هایی که صهیونیست‌ها مطرح کرده‌اند، نباید بزرگ‌نمایی شود. بدون تردید در بین عراقی‌ها نیز همانند دیگر کشورهای عربی هستند کسانی که برخلاف خواسته افکار عمومی و صرفاً برای منافع دست به چنین اقداماتی بزنند. 
ـ با توجه به فضای ضد صهیونیستی که در افکار عمومی عراقی وجود دارد، ارتباط گرفتن با رژیم صهیونیستی از سوی مقامات ی به نوعی به معنای مرگ آینده ی آنها تلقی می‌شود.
ـ وجود مرجعیت دینی عراق که رژیم صهیونیستی را غاصب سرزمین‌ها و مقدسات اسلامی می‌داند و بر آزادی‌ سرزمین‌های اشغالی تأکید می‌کند، عاملی مهم و اثرگذار در مقابل عادی‌سازی روابط بین عراق و رژیم صهیونیستی تلقی می‌شود.
ـ واکنش تندی که محافل ی و افکار عمومی عراقی به موضوع این سفر نشان داده‌اند، خود حاکی از نوع نگاهی است که نسبت به رژیم صهیونیستی در عراق وجود دارد و اینکه عراقی‌ها،‌ رژیم صهیونیستی را دشمن امت عربی اسلامی می‌دانند. 
پایان سخن اینکه با وجود همه واکنش‌های تندی که نسبت به ادعای صهیونیست‌ها در زمینه سفر مقامات عراقی به سرزمین‌های اشغالی نشان داده شد، حکومت عراق باید موضعی جدی و قاطع نسبت به داستانی داشته باشد که صهیونیست‌ها روایتگر آن هستند و تحقیقات کاملی در زمینه این موضوع انجام دهد و در راستای محکومیت این نوع سفرها از هیچ اقدام حقوقی کوتاهی نکند؛ چرا که هرگونه سستی در این زمینه سبب سرعت در رویه‌ای می‌شود که برخی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس در پیش گرفته‌اند و بی‌توجه به فضای موجود در افکار عمومی این کشورها برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی با یکدیگر مسابقه می‌دهند.

نقش ناتوی عربی در سوریه

صهیونیست ها در عادی سازی روابط با سودان چه چیزی را دنبال می کنند؟

برگزیدگان نخستین دوره کتاب مدافعان حرم معرفی شدند

صهیونیستی ,رژیم ,عراق ,سفر ,عراقی ,سرزمین‌های ,رژیم صهیونیستی ,سرزمین‌های اشغالی ,عراقی به ,افکار عمومی ,در این ,افکار عمومی عراقی ,برای عادی‌سازی روابط ,سرزمین‌های اشغالی تأکید

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دیار من... مطالب اینترنتی هم آوا موزیک مراغه conmasibca inpaurama sersiloro unretanru مهندسی پلیمر(polymer engineering) بداغ اباد نوشته های یک معلم روستایی diacritivil