محل تبلیغات شما

صبح صادق - شماره 888|یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - شماره ۸۸۸
 
  محمدرضا بلوردی/ از زمانی که ایالات متحده آمریکا موضوع برگزاری نشست ورشو را مطرح کرد،‌ رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو امیدوار شدند که بتوانند با استفاده از اهرم آمریکا محور مقاومت و در رأس آن جمهوری اسلامی ایران را در منطقه غرب آسیا کنترل کنند و به اصطلاح با چالش‌ها و خطرهایی که رژیم صهیونیستی در منطقه با آنها مواجه است، برخورد کنند؛ اما با وجود تلاش‌هایی که در این زمینه صورت گرفت، واشنگتن و تل‌آویو نتوانستند طرف‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای را در زمینه مقابله با ایران با خود همراه کنند و حضور سطح پایین بسیاری از کشورها در این نشست هم مؤید همین موضوع بود. ضمن اینکه برگزارکنندگان مجبور شدند این نشست را با عنوان کلی آینده صلح و امنیت در خاورمیانه» برگزار کنند. 
در یک بررسی کلی نسبت به این نشست و در کنار رویکرد ضد ایرانی‌ که صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها برای آن طراحی کرده بودند،‌ بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روی دو موضوع مهم برای آینده ی خود در عرصه‌های داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی متمرکز شده بود؛
۱ـ عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی؛ بدون شک برگزاری نشست ورشو را می‌توان گامی بلندی در جهت عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی با عربستان سعودی و کشورهایی دانست که با سعودی‌ها همسو هستند و دو طرف تلاش کردند تا روابط خود را به منزله یک رخداد عادی جلوه دهند. ضمن اینکه در این مسیر تلاش سعودی‌ها بر این بوده است که قضیه فلسطین را هم دور بزنند؛ به گونه‌ای که در بحث عادی‌سازی روابط بین آنها و رژیم صهیونیستی سخنی از مطالبات فلسطینیان‌ـ حتی در چارچوب توافق‌نامه اسلو‌ـ مطرح نشود. از سوی دیگر، آنچه در حال حاضر تحت عنوان عادی‌سازی روابط دنبال می‌شود، می‌توان در چارچوب طرح موسوم به معامله قرن» نیز قرار داد؛ طرحی که دولت آمریکا تلاش می‌کند بدون توجه به توافقاتی که پیشتر در منازعه عربی‌ـ صهیونیستی حاصل شده، آن را به سرانجام برساند.
۲ـ انتخابات پارلمانی اسرائیل؛ با استعفای آویگدور لیبرمن،‌ وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی،‌ و در پی آن انحلال دولت این رژیم،‌ قرار است در فروردین ماه‌ آینده انتخابات پارلمانی جدید برگزار شود و بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته، بنیامین نتانیاهو بیشترین شانس را برای پیروزی در این انتخابات خواهد داشت؛ هرچند برای تشکیل دولت خود مجبور شد با احزاب دیگری ائتلاف کند که باز هم تشکیل دولتی ائتلافی و شکننده را در پی خواهد داشت. با این حال، همه تلاش نتانیاهو در هفته‌های اخیر بر این بوده است که برای تقویت جایگاه خود در انتخابات آتی،‌ از فرصت‌هایی که فراهم می‌شود استفاده کند. یکی از این فرصت‌ها نشست ورشو بود که در جریان آن نتانیاهو در موضع‌گیری‌های خود تلاش کرد مباحثی را پیش بکشد که در انتخابات به او کمک کند. در واقع، تلاش نتانیاهو این بود که مباحث امنیتی و چالش‌ها و تهدیدهایی را که رژیم صهیونیستی در این عرصه با آنها مواجه است، به شکل پررنگ‌تری نشان دهد.
به طور کلی، می‌توان گفت نشست ورشو فرصتی ایده‌آل برای بنیامین نتانیاهو بود تا از آن بهره‌های لازم را ببرد و تصاویری از وی پخش شود که او را در میان رهبران عرب نشان دهد. تصاویری که این باور را برای افکار عمومی رژیم صهیونیستی به وجود آورد که با وجود ت‌های سختگیرانه‌ای که نتانیاهو در مسائل مربوط به فلسطین دارد،‌ وی توانسته است در برقراری ارتباط با کشورها گام‌های بلندی بردارد و از همه مهم‌تر اینکه امتیازی هم به فلسطینی‌ها نداده است.

نقش ناتوی عربی در سوریه

صهیونیست ها در عادی سازی روابط با سودان چه چیزی را دنبال می کنند؟

برگزیدگان نخستین دوره کتاب مدافعان حرم معرفی شدند

صهیونیستی ,رژیم ,نتانیاهو ,نشست ,ورشو ,انتخابات ,رژیم صهیونیستی ,در این ,عادی‌سازی روابط ,نشست ورشو ,که در

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اتوماسیون صنعتی | OMRON Juanita's memory hotel iran,iran hotel,hotel tehran,tehran hotel,تالار Scott's memory reaustunachpu reaviwhitma Clark's page Charles's life قرعه دل ما به غربت زده شد....عاقبت زاهد دیوانه به چوبه دار بسته شد fabloficsync